Καλωσήρθατε στο ανανεωμένο μας website

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕ είναι η υλοποίηση μιας ιδέας του Μιχάλη Μηνούδη, μετά από την 30ετή επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της γυμναστικής και του πρωταθλητισμού.

Τα P.T.P (Personal Training Places) είναι οι απόλυτοι χώροι προπόνησης, όχι μόνο για τους γνώστες και μυημένους στη γυμναστική, αλλά και για αυτούς που έχουν ανάγκη να ανεβάσουν την ποιότητα ζωής τους σε υψηλότερο επίπεδο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ο καθένας, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει και να υλοποίηση τους στόχους του για μια καλύτερη εμφάνιση, αγνοεί τους πλέον σημαντικούς κανόνες ασφαλείας και μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο από τυχόν τραυματισμούς, οι οποίοι τον απομακρύνουν από το επιθυμητό του αποτέλεσμα. Στα P.T.P έχουμε την ικανότητα να ανακαλύψουμε, να προβλέψουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια κάθε μορφή νευρομυοσκελετικής ευαισθησίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα είναι προϊόν μετρήσεων, σωστής αξιολόγησης των μετρήσεων για την δημιουργία προπονητικών προγραμμάτων, σωστής παρακολούθησης, εκτέλεσης και εξέλιξης των προγραμμάτων, με βάση προσωπικές ιδιαιτερότητες και στόχους των γυμναζομένων.